Koe
Lappi. Lapin luonto. Lapin elämäntyyli.

Tervetuloa Lappiin! Fjell Fellow on täällä, jotta lomasi olisi ikimuistoinen. Kauttamme varaat viihtyisän mökkimajoituksen ja näet Lapin aidoimmillaan.

tunturiväki

Olemme paikallinen yritys ja haluamme toivottaa sinut tervetulleeksi osaksi iloista sekä rentoa elämäntyyliämme.

Aitous

Me vaalimme ja kunnioitamme perinteitä. Pyrkimyksemme on tuoda matkailijat lähemmäksi aitoa ja vieraanvaraista Lappia.

luonto

Pohjoisen luonto on meille tärkeä. Näe ja koe sen puhtaus ja monimuotoisuus.

se ainoa oikea tunturikaveri

Fjell Fellow

Fjell Fellow tarjoaa aitoja Lapin kokemuksia. Haluamme tuoda yhteen paikalliset palveluntarjoajat ja Lapin kävijät, jotka yhdessä toivottavat tervetulleeksi matkailijat ympäri maailman. 

Välitämme ja huolitsemme yksityisomisteisia vuokramökkejä sekä tarjoamme aktiviteetteja Levin alueella yhteistyössä paikallisten ohjelmapalveluyritysten kanssa. Olemme täällä luodaksemme muistoja, jotka kestävät läpi elämän.

tervetuloa Lappiin

mökkimajoitusta levillä

Suunnitteilla loma Levillä? Me välitämme vuokramökkejä Levin alueella. Tutustu välityksessä oleviin vuokramökkeihin kotisivuillamme tai ole yhteydessä meihin sähköpostitse: [email protected].

nauti lomastasi

koe lappi

Mitä tehdä Lapissa? Autamme sinua mielellämme lomasi suunnittelussa, jotta voisit kokea Lapin aidoimillaan. Tutustu aktiviteetteihin kotisivuillamme tai ole yhteydessä meihin sähköpostitse: [email protected]

kuinka tarinamme alkoi?

Fjell Fellow sai alkunsa rakkaudesta pohjoisen luontoon ja mökkeilyyn sekä vaaliakseen hyviä muistoja.
Meille tärkeintä on luontomatkailun edistäminen ja seikkailijan mielialan ylläpitäminen läpi elämän.

PINJA

määränpää ei ole tuntematon

faktoja levistä

Levi on ympärivuotinen laskettelu- ja matkailukeskus keskellä kauneinta Tunturi-Lappia. Upea luonto on vain askeleen päässä mökkisi ovelta ja tarjolla on monipuolisesti tekemistä jokaisena vuodenaikana.

Levi on tunturi, se sijaitsee Sirkan kylässä Kittilän kunnassa. Levi on yksi kymmenestä tunturista Kittilässä.

Päivän voi viettää vauhdikkaasti suksilla lasketellen tai lähteä päiväretkelle nauttimaan luonnon rauhasta. Levin keskustan shoppailumahdollisuudet ja ravintolat sekä hyvinvointipalvelut tarjoavat rennompaa tekemistä. 

Ensilumi sataa yleensä lokakuussa ja huippunsa se saavuttaa maalis- tai huhtikuun aikana. Sulaessaan se tekee tilaa Lapin kesälle ja sen vihreydelle.

Talvella järvet saavat paksun jääpeitteen, joka mahdollistaa talviaktiviteeteista nauttimisen pilkkimisen ja muun tekemisen muodossa.

Kesällä nautitaan Lapin yöttömistä öistä. Auringonvalon riittäessä ympäri vuorokauden voi ulkoilusta nauttia jalan tai pyöräillen ihan mihin kellon aikaan tahansa. Ympäröivät järvet puolestaan tarjoavat mahdollisuuden vaikka sup-lautailuun.

k m
etäisyys helsingistä
k m
lähin rautatieasema
k m
lähin lentokenttä
c m
keskimääräinen lumen syvyys maaliskuussa
m
levin huippu
laskettelurinteiden määrä
k m
hiihtolatujen pituus yhteensä
yötöntä yötä kesällä

Levillä on yli 60 ravintolaa, lunta noin 75 cm talvisaikaan ja 45 yötöntä yötä kesällä.

Täällä sinulla on hyvä mahdollisuus ihailla revontulten tanssia taivaalla. Revontulet ilmestyvät taivaalle talviaikaan keskimäärin noin 111 kertaa.

Levi, sirkka, Kittilä

kysymykset & varaustiedustelut

ole yhteydessä.

Kuulemme sinusta mielellämme!