varaus- & peruutusehdot

Fjell Fellow noudattaa lomamökkien ja lomahuoneistojen vuokrauksessa näitä sopimusehtoja. Nämä ehdot sitovat kumpaakin osapuolta sen jälkeen, kun asiakas on maksanut Fjell Fellow:lle sopimusehdoissa mainitun varausmaksun tai varausmaksun ja loppusuorituksen yhdellä kertaa.

Varauksen tekijän tulee olla varausta tehdessään täysi-ikäinen (18-vuotta täyttänyt).

VARAUS JA MAKSU

Tehtyään varauksen asiakas saa osoitteen majoituskohteeseen sekä avainyhteystiedot. Varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut varausmaksun (30 % lomakohteen vuokrahinnasta) eräpäivään mennessä tai varausmaksun ja loppusuorituksen yhdellä kertaa. Mikäli asiakas ei hoida maksuja ajallaan, Fjell Fellow voi peruuttaa varauksen ilman erillistä ilmoitusta.

Verkkokaupan kautta tehdyissä varauksissa veloitetaan koko summa heti, kun asiakkaan varauspyyntö on vahvistettu.

Puhelimen tai sähköpostin kautta tehdyissä varauksissa, asiakkaalle lähetetään sähköpostitse lasku varausmaksusta, joka on 30 % varauksen arvosta. Se tulee suorittaa 7 vrk:n kuluessa varauksen tekemisestä ja loppusuoritus kuusi (6) viikkoa ennen varauksen alkua. Varauksesta muodostuu vain yksi (1) loppulasku, mikäli varaus tehdään alle kuusi (6) viikkoa ennen loman alkamista. Mikäli varauksen alkuun on 27 vuorokautta tai vähemmän, maksetaan koko summa välittömästi samana päivänä.

PERUUTUKSET

Peruutuksesta on aina ilmoitettava Fjell Fellow:lle kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen [email protected] Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut Fjell Fellow:lle. Peruutusmaksu on 50 €. Mikäli asiakas peruuttaa varauksensa 28 vrk ennen vuokra-ajan alkamista palautetaan maksettu suoritus vähennettynä peruutusmaksu 50 €. Mikäli varaus peruutetaan myöhemmin kuin 28 vrk ennen vuokra-ajan alkua tai sen aikana, ei asiakkaan suorittamia maksuja palauteta lainkaan.

Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut Fjell Fellow:lle. Mikäli asiakas osoittaa, että peruutus on tehty ja lähetetty oikeaan osoitteeseen oikeana ajankohtana, hyväksytään peruutus, vaikka se myöhästyisi tai ei tulisi lainkaan perille.

Mikäli varaus peruuntuu sen vuoksi, että asiakas tai hänen lähiomaisensa äkillisesti sairastuu, joutuu onnettomuuteen tai kuolee, asiakas on oikeutettu saamaan rahansa takaisin lukuun ottamatta peruutusmaksua 50 €. Peruutus on tehtävä välittömästi. Peruutuksen syystä on toimitettava lääkärintodistus tai muu luotettava selvitys Fjell Fellow:lle 14 vrk kuluessa peruutuksesta. Peruutus on tehtävä ennen vuokrausajan alkua. Suosittelemme asiakkaillemme matkavakuutusta mahdollisia poikkeustilanteita ja odottamattomia tapauksia varten.

Mikäli asiakas muuttaa lomakohdetta tai loman ajankohtaa, sitä pidetään aikaisemman tilauksen peruutuksena ja uutena varauksena.

Jos asiakas keskeyttää varauksensa ja poistuu lomakohteesta ennen vuokra-ajan päättymistä, ei käyttämättä jääneeltä ajalta makseta korvausta eikä asiakas ole oikeutettu vuokranpalautukseen.

FJELL FELLOW:N OIKEUS PERUA VARAUS

Fjell Fellow ei vastaa sellaisesta asiakkaalle aiheutuneesta vahingosta, joka aiheutuu ennalta arvaamattomasta ylivoimaisesta esteestä (force majeure) tai vastaavasta syystä (esim. sähkökatkot, luonnonilmiöt tai eläimet, kuten hiiret ja hyönteiset), joka ei ole johtunut Fjell Fellowsta ja jonka seurauksia Fjell Fellow ei kohtuudella ole voinut estää. Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, forcè majeure, voi Fjell Fellow perua varauksen. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada maksamansa vuokra kokonaisuudessaan takaisin. Jos varaus joudutaan keskeyttämään asiakkaan häiriökäyttäytymisen takia, niin maksuja ei palauteta.

AVAINTEN LUOVUTUS JA SAAPUMINEN

Mökki on käytettävissä tulopäivänä klo 16.00 ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 11.00 tai klo 12.00 mennessä riippuen sopimuksesta. Lomakohteen avaintiedot asiakas saa sähköpostilla tai puhelimitse Fjell Fellow:lta enintään kaksi (2) päivää ennen varauksen alkua. Kadonneesta avaimesta peritään lukon uudelleen vaihtamisesta /sarjoittamisesta aiheutuneet kustannukset.

SIIVOUS

Lomamökkien vuokraan sisältyy normaalit energiakulut, vuodevaatteet (patjat, peitot ja tyynyt), perusastiasto, polttopuut, siivousaineet- ja välineet. Liinavaatteet ja pyyhkeet eivät sisälly vuokraan, ellei lomakohteen kuvauksessa toisin mainita. Asiakkaan on käytettävä lakanoita. Liinavaatteet ja pyyhkeet voi tilata varauksen yhteydessä Fjell Fellow:lta.

Mökillä majoittujat vastaavat itse mökin siisteydestä vuokra-aikana ja lähtösiivouksesta, sekä tuo omat liinavaatteet, ellei siivousta ja liinavaatteita ole tilattu ennakkoon. Mikäli siivousta ei ole tilattu, siivoamattomasta tai puutteellisesti tehdystä lähtösiivouksesta meillä on oikeus laskuttaa jälkikäteen kaksinkertaisella siivousmaksulla. Siivouksen jäljen tarkistaa huoltoyhtiö.

Lähtösiivouksen kuuluessa vuokrahintaan edellytämme silti mökin olevan normaalin asumisen jäljiltä; tarvikkeet, huonekalut paikoillaan ja ehjänä. Mökin piha-alue ja terassi tulee olla myös siisti. Lähtösiivoukseen ei sisälly astioiden tiskaus, astioiden paikalleen laitto ja roskien vienti. Ruokatarvikkeet on vietävä pois tai ne on vietävä jätepisteeseen.

OLESKELU LOMAKOHTEESSA JA VAHINKOJEN KORVAUS

Lomamökissä pitää noudattaa normaaleja sääntöjä ja antaa asumisrauha myös naapureille. Asiakas on vastuussa mökin irtaimistosta vuokrausaikana ja on velvollinen korvaamaan kohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot joko tahallaan tai huolimattomuudella aiheuttamistaan vahingoista, jonka hän, hänen vieraansa tai lemmikkinsä aiheuttavat.

HENKILÖMÄÄRÄ

Lomakohdetta ei saa käyttää useampi henkilö, kuin mitä varauksessa on sovittu. Teltan tai asuntovaunujen/-autojen käyttö ilman omistajan lupaa lomakohteen tontilla on kielletty.

TUPAKOINTI JA LEMMIKIT

Tupakointi on kielletty lomakohteen sisätiloissa. Luvattomasta sisällä tupakoinnista veloitetaan vähintään 200 € puhdistusmaksu. Lemmikkieläimen tuomisesta lomakohteeseen on ilmoitettava varausta tehtäessä. Lemmikkieläimen saa tuoda vain kohteisiin, joissa se on sallittu.      

VALITUKSET

Kaikki lomakohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset tulee osoittaa välittömästi niiden ilmaannuttua Fjell Fellow:lle tai lomamökin omistajalle.

Jos asiakas ei ilmoita havaitsemiaan puutteita heti vuokra-aikana huoltajalle tai omistajalle, katsotaan lomakohteen olevan sopimuksen mukaisessa kunnossa. Vasta vuokra-ajan jälkeen ilmoitettuja puutteita ei voida yhdessä todeta, eikä Fjell Fellow ole niistä korvausvelvollinen.

OIKEUS HINTOJEN MUUTOKSIIN

Sopimuksen syntymisen jälkeen Fjell Fellow:lla on oikeus korottaa ja vastaavasti velvollisuus alentaa sovittua hintaa, jos mökkilomapalvelun hintaan vaikuttavat verot tai julkiset maksut muuttuvat.

 

haluamme sinun viihtyvän

etsitkö majoitusta?

Katsoitko jo erilaisia majoitus vaihtoehtoja?

kysymykset ja varaustiedustelut

ole yhteydessä.

Kuulemme sinusta mielellämme!